28 juli 2007

.::Tuingereedschap::.

schuurtje voor tuingereedschapToen ik laatst tegen iemand zei, ik ga even een paar tuinperkjes met de 3 tand bewerken, vroeg die persoon aan mij, wat dat was.

Omdat ik hier al jaren mee werk voor mij heel gewoon.

 

Ik stond er even niet bij stil dat er tuingereedschap was….dat niet door iedereen gebruikt wordt, buiten een schoffel, hark en een schop, die de meeste wel kennen en het meest voor de hand liggend tuingereedschap is.

kruiwagen vol geladen

 

Voor degene die pas beginnen met tuinieren of na jaren ander werk nu tijd kunnen gaan besteden aan hun tuin en eigenlijk weinig of geen weet hebben van wat dat inhoud, zullen sommige tuingereedschappen vreemd in de oren klinken.

 

We gaan dan ook een

categorie tuingereedschap aanmaken, met foto’s en een korte beschrijving van het gereedschap dat wij gebruiken voor onze tuin.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ik dit tuingereedschap ga aanbevelen, want iedereen werkt op zijn eigen manier in de tuin, zoals iedereen zijn favorieten gereedschap heeft om mee te werken, zowel kok, schilder enz. maar het is gewoon om het reilen en zeilen in ons hofke te completeren.

 

Veel tuinplezier en groetjes uit ons hofke!

23:00 Gepost door Marian & Roger in tuingereedschap

De commentaren zijn gesloten.