23 november 2008

♣ Snowgarden ♣

onze eerste gast

Ja....dat is al wat jaartjes geleden dat er zo vroeg sneeuw viel. Vroeger weet ik nog maar al te goed, dan lag met de eerste november al eens sneeuw, maar de laatste jaren waren de temperaturen rond deze tijd niet zo koud en was het vaak aangenaam herfstweer. Het kon dan al eens januari of februari worden eer dat we sneeuw zagen. Dit jaar zelfs nog in maart.

Nu hebben we weer een witte winterdeken in de tuin. Mooi om te zien. De laatste bloeiende bloemen en rozen zijn besneeuwd. Het is een prachtige "snowgarden" geworden.
Kon het dan ook niet laten om tussen de sneeuwbuien door even in de tuin hier en daar een foto te nemen.

Ook hebben we weer aan onze vogeltjes gedacht. Begin van de week zag ik ze al regelmatig met groepjes afkomen. Ze wipte op het tuinmuurtje en vlogen in de boom waar normaal de pindazakjes en vetbollen in hangen, maar tot hun verbazing had het tuinvrouwtje nog voor niets gezorgd.

Maar daar is gisteren verandering in gekomen. We hebben onze boom rijkelijk voorzien van pindazakjes en mezenbollen. Ik heb immers afgelopen zomer ook veel plezier gehad van hun zang, dus daar mogen ze nu wel voor beloond worden.

Klik op de foto bij dit tuinpraatje en ik laat u enkele foto's van dit sneeuwweekend zien.

De wensen voor een leuk weekend met sneeuwpret zijn een beetje laat, maar wij hopen in iedergeval dat u er toch van genoten hebt.

Komende week staan er weer leuke adventkransen op het program, die gemaakt zijn door Theresa.
Nog veel kijk- en leesplezier in ons Hofke.

20:18 Gepost door Marian & Roger in wintertuin